Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Три шахти ДП „Львіввугілля” вже виповнили план вуглевидобутку на 2006 рік

Три шахти Сокальського району – “Межирічанська”, “Відродження” і “Великомостівська” вже працюють в рахунок 2007 р., випереджаючи робочий графік на місяць-півтора. Про це „Гал-info” повідомив заступник генерального директора ДП „Львіввугілля” Микола Бродер.
За словами Бродера, шахта “Відродження”, директором якої є Павло Овчінніков, станом на 31 жовтня першою виконала планове надходження за рік,  видобувши 400 тисяч тонн вугілля. „Великомостівська”, директором якої є Юрій Кунта, виконала план на 2006 рік 15 листопада, здавши 355 тис. тонн вугілля; “Межирічанська”, директором якої є Микола Марченко, – 19 листопада, видобувши 530 тис. тонн вугілля. 23-25 грудня план мають виконати ще „Червоноградська” та „Лісова”. Водночас „Візейська”, „Зарічна” та „Степова” план виконати не встигнуть. Всі шахти, що вже виконали план вуглевидобутку, працюють вже на 2007 рік, але підрахувати, скільки вони видобудуть вугілля неможливо – у вугільній галузі прогнозів не роблять, а працюють по факту”, – сказав Микола Бродер.  
З нагоди виконання шахтарями плану їх привітали технічний директор ДП “Львіввугілля” Ф.Чухно та голова територіальної ради профспілки гірників О. Турчин. З початку року копальні підняли на-гора 2 млн 687 тис. т вугілля, що майже на 80 тис. т більше від запланованого. На ДП „Львіввугілля” працює 11 215 працівників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ