Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тристороння комісія з представників влади профспілок та роботодавців вивчатиме майновий стан ВАТ «Укрпрофоздоровниця»

На засіданні Фонду соціального страхування минулого тижня було прийнято рішення про створення спеціальної комісії у складі представників влади, профспілкових організацій та роботодавців для аналізу майнового стану ВАТ «Укрпрофоздоровниця», до якого належить ВАТ «Трускавецькурорт». Про це «Гал-info» розповів голова Федерації роботодавців Львівщини Іван Ривак. 
 За його словами, налагодження відкритого соціального діалогу між профспілками, владою і роботодавцями дозволить прийняти виважене рішення щодо ВАТ «Трускавецькурорт» зокрема.
Спеціально створена комісія зобов’язана до наспупного засідання Фонду Соціального страхування (кінець серпня цього року) доповісти про стан справ на підприємстві.
Фонд Соціального страхування володіє частиною акцій ВАТ «Укрпрофоздоровниця».
29 грудня 2005 року Президент видав указ про поглиблення соціального діалогу. Згідно з цим  указом створюється тристороння соціально-економічна рада при Президентові України. Трьома сторонами діалогу є: представники влади, роботодавці та профспілкові організації. Практично всі питання, які торкаються соціально-економічної проблематики, є предметом  розгляду ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ