Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває чемпіонат Львівської області із шахів серед осіб із вадами зору

У Львові триває чемпіонат області з шахів серед осіб із вадами зору. Змагання розпочалися 20 липня та триватимуть до 24 липня. Турнір організовано Львівською обласною громадською організацією «Федерація спорту інвалідів по зору» за підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

До участі в турнірі запрошено 14 учасників, серед яких переможці і призери обласних і міжнародних змагань серед слабозрячих осіб. Шахові партії відбуваються за адресою вул. Городоцька, 81.

 

Чемпіонат області з шахів серед осіб із вадами зору відбувається в рамках реалізації соціально-культурного проекту «Організація розвитку федерації для покращення результатів спортсменів-інвалідів з вадами зору, які приймають участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях». Проектом передбачено реабілітацію і розвиток спортсменів-інвалідів з вадами зору для підвищення спортивної майстерності з метою успішного виступу на змаганнях різних рівнів. На реалізацію цього проекту в міському бюджеті передбачено 15 800 грн.

 

ЛОГО «Федерація спорту інвалідів по зору» створена у 2008 р., сприяє розвитку і популяризації фізичної культури і спорту інвалідів по зору на теренах м. Львова та області. Федерація займається розвитком таких спортивних напрямків як шахи, шашки та пауерліфтинг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ