Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває інтернет-листування Садового з «Львівобленерго»

Загроза відімкнення від електропостачання підприємств можлива лише через несвоєчасне подання на продовження договорів. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Жоден підприємець з числа орендарів земельних ділянок не звертався до управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин з питань наявності договорів оренди чи їх відсутності у зв'язку з надходженням до них попередження ВАТ «Львівобленерго» про припиненням електропостачанням. У випадку надходження таких звернень, питання щодо укладання договорів оренди буде оперативно вирішено за наявності відповідної ухвали сесії та матеріалів щодо відведення земельної ділянки», - повідомив Ігор Гуменчук, заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

Ті підприємці, які звернулись до міської ради за продовженням договорів оренди комунального майна у встановленому порядку їх отримали, повідомили в управлінні комунального майна.

«Якщо ж підприємець не звернувся з відповідними документами для продовження договорів оренди, то він автоматично припиняється із закінченням терміну дії», - додав заступник начальника управління комунальної власності - начальник юридичного відділу Орест Злобін.

Нагадаємо, сьогодні прес-служба ВАТ «Львівобленерго» поширило повідомлення, в якому стверджує, що через дії чиновників деякі львівські споживачі можуть залишитися без електропостачання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ