Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Триває відбір претендентів на стажування в країнах ЄС для менеджерів вищої ланки з сектору «Ресторанний бізнес» та «Реклама та РR»

Львівська регіональна робоча група з питань перепідготовки кадрів для сфери підприємництва спільно з Програмою підготовки менеджерів МТР-IV оголосила конкурсний набір претендентів на стажування в країнах ЄС. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Як зазначив начальник головного управління економіки Микола Вознюк, Львівська регіональна робоча група з питань перепідготовки кадрів для сфери підприємництва спільно з Програмою підготовки менеджерів МТР-IV оголошує конкурсний набір претендентів на стажування в країнах ЄС для менеджерів вищої ланки з сектору «Ресторанний бізнес» та «Реклама та РR».
Проект Європейського Союзу EU Tacis Training Programme запрошує директорів підприємств, що працюють в галузях «Ресторанний бізнес» та «Реклама та РR» взяти участь у програмах стажувань у складі груп менеджерів вищої ланки з України, Росії, Узбекистану та Азербайджану. Програми тривають з 24 червня до 22 липня 2006 року.
Програми складаються з групових навчальних семінарів та відвідування профільних компаній у Франції та Німеччині (ресторанний бізнес), Польщі та Угорщини (реклама та РR). Завершуються програми Європейським семінаром в Будапешті. З групою працюють перекладачі, які здійснюють переклад російською мовою. Всі витрати по участі у програмі стажування бере на себе програма МТР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ