Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тривають перевірки перевізників щодо відповідності кількості транспортних засобів умовам договору

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради продовжує проводити перевірки перевізників, які працюють на транспортному ринку міста. Йдеться про дотримання ними умов договору - повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

За словами начальника управління Миколи Шкургана, оскільки з кожним перевізником у Львові підписано угоду, то він зобов’язаний дотримуватися її умов. Однак з огляду на те, що трапляються порушення (наприклад, замість 12 машин, які мали би курсувати на маршруті, є 18), управління транспорту проводить комплексні перевірки.
Результатом цих заходів стане те, що на виконання доручення міського голови, яке він дав управлінню на засіданні виконавчого комітету 7 липня, до Дня міста фактичну кількість машин на маршрутах буде приведено у відповідність до умов договору з перевізниками.
Водночас Микола Шкурган наголосив, що оскільки управління транспорту є замовником перевезень городян і має право постійного контролю за перевізниками щодо дотримання ними умов договору, то воно робитиме це постійно і систематично.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ