Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Тривожні новини з Луганщини свідчать, що бойовики поклали край перемир'ю

"Чи скоро прийде мир в Україну?", – запитання, з яким підсвідомо прокидається, напевне, кожен із українців, досі без відповіді. Мало того, події тижня дають радше негативну відповідь. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.

Обстріли на Донбасі із забороненої Мінськими угодами зброї частішають. Навіть сьогодні, в день Святої Трійці, прихильники "руського міра" ще з ночі гатили по селах і містечках у Донецькому, Артемівському, Луганському і Маріупольському напрямках. 

Уночі в районі Миколаївки на Донеччині українські військові відбили атаку російських диверсантів: ті намагалися пробратися в Трьохізбенку. 

Загострилася ситуація на Луганщині. Така тенденція зберігається протягом останніх семи днів. Від поодиноких провокаційних обстрілів доходить до кількагодинних бойових зіткнень. І вже не лише вночі, а й удень. Сьогодні навіть свято Трійці не спинило бойовиків. З опівдня під вогнем – околиці міста Щастя. Звуки перестрілок чутні навіть до цього часу. По українцях працюють з мінометів та великокаліберних кулеметів. Учора ввечері одна з мін залетіла прямісінько в житловий сектор – осколкові поранення отримав 66-річний чоловік. 

У Трьохізбенці подібна картина. Із 11:00 зі сторони окупованого Слов'яносербська по українських позиціях почали працювати зі стрілецької зброї та гранатометів. Ну, і вкотре фіксують активізацію диверсійних груп противника. Сьогодні вночі вони намагалися проникнути у Трьохізбенку. Їх вчасно помітили прикордонні загони, було відкрито вогонь, ворог відійшов. 

Тривожні чутки постійно надходять зі Станиці Луганської, околиць Кримського та позицій у районі Бахмутської траси. Страшно говорити такі слова, але з огляду на ситуацію, здається, перемир'ю на Луганщині бойовики поклали край.

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ