Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Тризубу" приємно, що влада їх боїться

Владі вигідно "повісити" на членів "Тризубу" незаконне зберігання зброї, щоб ліквідувати організацію.Про це заявила Жанна Стемпіцька, дружина затриманого наразі керівника Центрального проводу ВО "Тризуб" Андрія Стемпіцького.

"Приємно, що влада боїться організації "Тризуб". Ніколи не думала. Принаймні, мені здавалося, що "свободівці" швидше заслуговували на таке, бо висловлювалися більш кардинально. Та, почали з нас. Упевнена, ми не перші й не останні", - цитує Стемпіцьку Gazeta.ua.

Як відомо, за фактом вибуху пам'ятника Сталіну в Запоріжжі в різних регіонах України було арештовано більше 10 членів націонал-патріотичних організацій.

Наразі заарештованими лишаються троє активістів всеукраїнської Організації "Тризуб" імені Степана Бандери. Їх утримують у Запоріжжі.

Ще двоє "тризубівців" затримані у Івано-Франківську за фактом незаконного зберігання зброї.

"Мій чоловік заарештований разом із товаришем Степаном Бичеком. Поводяться з ними, начебто, непогано: приймають передачі, надали адвокатів. На сьогодні є інформація, що не надали адвоката двом затриманим у Запоріжжі. Над цим питанням працюють члени організації", - сказала Стемпіцька.

Як відомо, Стемпіцького затримали 10 січня. Разом із ним під варту взяли сина та друга - Романа Хмару.

На квартирі, що її винаймали у Франківську затримані, міліціонери знайшли зброю. - pravda.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ