Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Це блискуча робота!" - Синютка до СБУ про вчорашній день

Сьогодні, 23 березня, під час урочистостей з нагоди 26-ї річниці Служби безпеки України в управлінні СБУ у Львівській області голова Львівської ОДА Олег Синютка назвав роботу спецслужб блискучою. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

«Завдяки українському народу та СБУ ми маємо зовсім іншу державу. Вчорашній день (очевидно мав на увазі події навколо затримання Надії Савченко, - ред) розпочав зовсім інший відлік. СБУ показало, як треба працювати, щоб запобігти терактам. Показали, як працювати і тут, і на окупованій території. Це блискуча робота! У цьому відношенню СБУ заздрить багато інших спецслужб», - сказав Олег Синютка.

Він також додав, що вчорашні події довели, що не завжди ті, хто говорить про патріотизм, насправді є патріотом.

«Не завжди ті, хто говорять палкі патріотичні фрази, є патріотами. Боляче, прикро, але так є на сто відсотків. Є багато тих, хто підступами та зловживаннями хотіли заманити людей в імперське стійло. Такі дії могли повести народ в кардинально іншу сторону. Ви ж (працівники СБУ, - ред), показали, що Україні є на кого розраховувати», - сказав Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ