Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Це був журналістський експеримент, ми зібрали дуже серйозний матеріал про те, що мало пишуть, — Ігор Починок

„Я не був у списках БЮТу, це був журналістський експеримент, під час якого ми зібрали серйозний матеріал про те в політиці, про що мало пишуть у ЗМІ”, — заявив у коментарі „Гал-info” стратегічний редактор газети „Експрес” Ігор Починок. Він зазначив, що зараз на основі зібраного матеріалу зараз готується матеріал.
 Щодо заяви Ігоря Починка про одного із львівських редакторів, який протягом кількох років намагався потрапити у ВРУ, то Ігор Починок зазначив, що у нього напередодні була дуже серйозна дискусія із „Львівською газетою”, якій вони пропонували розмістити цей матеріал на правах реклами, однак ті відмовились, зазначивши, що особа цього редактора надто легко вгадується.
 „Існує морально-етична дискусія щодо етичності переходу журналістів у політику, часто вони використовують журналістику як спосіб потрапити у політику”, — зазначив Ігор Починок. При цьому він зауважив, що кожен громадянин України має законне право займатись професійною політикою, в тому числі і журналіст, однак є ставлення журналістів до таких кроків своїх колег. Він також зазначив, що навіть якщо цей редактор та його видання є основним конкурентом „Експресу” на медійному ринку, то в даному випадку це не більше, ніж збіг обставин, і ніяким чином не впливає на цю ситуацію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ