Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Це означає відмову від дебатів, - журналіст про запрошення Зеленським Тимошенко на дебати

Запрошення кандидатом в президенти Володимиром Зеленським Юлії Тимошенко бути модератором на дебатах кандидатів у президенти означає відмову від дебатів.

Про це на "Прямому" у ток-шоу "Ехо України"журналіст, блогер Айдер Муждабаєв.

"Це означає відмову від дебатів. Де-факто. На даний момент. Виставлення нездійснених умов, зрозуміло, що Тимошенко не буде ніякою ведучою. Може треба час, щоб подумати, як діяти в цій обстановці, можливо потрібна часова пауза. На даний момент це означає відмова від дебатів, як я це зрозумів", - розповів він.

Також президент України Петро Порошенко чекає Володимира Зеленського на дебати.

31 березня Петро Порошенко назвав дебати ключовим елементом другого туру президентських виборів. Про це він заявив журналістам  після виступу за результатами перших екзит-полів.

"Щоб не було жодних сумнівів - вибори у другому турі, і ключовим елементом мають бути передвиборчі дебати. Той, хто буде ухилятися, він буде знати, що йому нема чого сказати", - наголосив президент.

Протягом кількох днів команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висувала нові та змінювала умови щодо участі в дебатах. Через непевну позицію Зеленського в соцмережах  навіть запустили флешмоб #хочубачитидебатищоб закликати його взяти участь у відвертій розмові.

Нарешті 3 квітня Володимир Зеленський відповів на запрошення чинного президента Петра Порошенка на дебати, викликавши його у відповідь і висунувши свої умови. Зокрема, він зазначив, що хоче дебатувати на стадіоні "Олімпійський", щоб на дебати могли прийти всі охочі журналісти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ