Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Це рішення є проявом великої мужності», - Садовий до курсантів Національної академії сухопутних військ

Сьогодні на плацу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Військову присягу на вірність українському народові склали близько 500 першокурсників, мешканців усіх областей України. Чимало почесних гостей прийшло привітати курсантів, їхніх педагогів та батьків зі святом — керівництво міста та області, депутати, військові капелани та духовенство, керівники інших вищих навчальних закладів Львова, громадські активісти, делегації військових з Великобританії, Канади, Литви, Німеччини, Данії, Польщі та США, керівники правоохоронних органів Львова та Львівщини. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В першу чергу я хочу висловити слова подяки батькам, які усвідомлено прийняли рішення, що ви будете служити українському народу. Таке рішення 10 років тому мало би зовсім інше емоційне наповнення. Сьогодні, коли йде війна, коли кожного дня ми воюємо за нашу державу, це рішення є проявом великої мужності. Великий респект вам, дорогі наші курсанти за те, що ви обрали професію бути воїном. Думаю, це одна з найбільш улюблених Богом професій, бо ви будете захищати рідних, ви будете жертовно думати, як не допустити загибелі своїх підлеглих.

Важливо, щоб час, який ви проведете в Академії, максимально використали, щоб отримати нові знання. Від ваших знань залежить життя ваших підлеглих. Тут мало емоцій, тут точний розрахунок і велика Божа ласка. Я прошу вас завжди відкривати своє серце до любові, нових знань, для Бога. Коли ти йдеш дорогою життя, а Бог є разом з тобою, цей шлях буде простішим, і ти дійдеш до тої мети, яку ти перед собою ставиш. Я закликаю вас ставити перед собою дуже амбітні цілі. Від вас залежить, якою буде ця країна. Я вірю в цю країну і кожного з вас", — сказав у вітальному слові міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ