Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Центр легеневого здоров'я у Львові закупив діагностичні набори для визначення коронавірусу

Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» закупило діагностичні набори для визначення коронавірусу. Про це стало відомо з тендеру Prozorro.
Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр»

Як зазначено в умовах закупівлі, буде придбано 200 діагностичних наборів для визначення коронавірусу CORONAVIRUS (COVID-19/2019 NCOV) REAL TIME MULTIPLEX RT-PCR KIT (визначення 3 генів). Загальна вартість закупівлі 1 млн 600 тисяч гривень. Продавцем наборів є Товариство з обмеженою відповідальністю «МРІЯ-МЕДІКАЛ».

Також було придбано 20 тисяч одноразових захисних комбінезонів з капюшоном DIXION. Як зазначено в закупівлі, одноразовий комбінезон виготовлений з нетканого полотна на спанбонд 40 гсм / м2 Безрозмірний Манжети, деталі коліна та підголівник оточені гумою Є передня блискавка Виготовлений з дихаючої, не абсорбуючої, вогнестійкої тканини Одномісний і не стерильний Відповідає EN - 14126 стандартам. Вартість закупівлі понад 7 мільйонів гривень. Постачальник також є ТОВ «МРІЯ-МЕДІКАЛ».

За даними інформаційної системи clarity-project, ТОВ «МРІЯ-МЕДІКАЛ» зареєстроване 23 січня 2020 року. Статутний капітал компанії становить 20 тисяч гривень. Засновником є Бардаченко Діана Миколаївна.

Нагадаємо, станом на 20 березня 08:00 за весь період у часі епідемії коронавірусу до Львівської обласної інфекційної лікарні загалом надійшло 44 звернення, 8 – діти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ