Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини отримав від міста подарунок – автобус

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради Центру дітей позашкільних закладів освіти «Центр творчості дітей та юнацтва Галичини» було передано мікроавтобуса марки ГАЗ – 33021. Про передачу автобуса доповіла начальник управління освіти Надія Оксенчук. Повідомили „Гал-іnfо” в прес-службі Львівської міської ради.
“Автотранспорт цьому мистецькому закладу направду потрібен. Адже вони мусять перевозити учасників творчих колективів, музикантів, костюми та музичні інструменти. І, звісно, для вирішення питань організаційно-господарського характеру”, – зауважує Надія Оксенчук.
Досі цей мікроавтобус був на балансі Львівського міського комунального автотранспортного підприємства №1.
У Центрі дітей позашкільних закладів освіти «Центр творчості дітей та юнацтва Галичини» займаються в різних гуртках близько трьох тисяч дітей та молоді міста. Впродовж року тут організовують та проводять міські, обласні, всеукраїнські, міжнародні мистецькі фестивалі та конкурси. Також Центр виконує функцію координатора діяльності позашкільної роботи у Львівській області з проведення семінарів-практикумів з педагогами, керівниками гуртків усіх мистецьких напрямів.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ