Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр залучення інвестицій у науку створять у Львові – відповідно до проекту JSO-ERA

У Львові створять центр для залучення інвестицій у науку. З цього приводу сьогодні у Львові триває практичний семінар для науково-дослідних організацій. Серед питань, що будуть обговорювати, зокрема і питання створення такого центру. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Довідатись детальніше про це можна буде сьогодні о 16.00 під час прес-конференції у холі «Євроготелю» (вул. Тершаківців, 6а).

Нагадаємо, що сьогодні до Львова з цього приводу прибув і експерт проекту ЄС «Офіс спільної підтримки інтеграції України до європейського дослідницького простору» (JSO-ERA) Жан-Бернар Моро.

 

Загальна мета проекту JSO-ERA, що розпочав свою діяльність в Україні у 2009 році, полягає у сприянні ефективному співробітництву українських дослідників з партнерами з ЄС та інших країн у 7-й Рамковій програмі. Проект JSO-ERA буде надавати інформаційну та консультаційну підтримку науково-дослідним установам і підприємствам України, як прагнуть взяти або розширити свою участь у 7РП.

 

Цей семінар розпочинає низку подібних заходів, запланованих в рамках проекту JSO-ERA протягом 2010-2011 рр., для поширення інформації та розвитку відповідного потенціалу в регіонах України. Проблематика семінару розрахована передусім на представників науково-дослідних організацій, яких цікавлять як можливості для участі України у 7-й Рамковій програмі ЄС, так і практичні рекомендації щодо підготовки проектних пропозицій до наступних конкурсів за цією програмою.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ