Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Центральне керівництво БЮТ відреагує на поведінку своєї фракції в облраді, але спочатку детально розбереться у ситуації — Андрій Шкіль

Центральне керівництво БЮТ обов’язково відреагує на поведінку своєї фракції у Львівської облраді, але спочатку детально розбереться у ситуації, — повідомив „Гал-info” народний депутат, член політради БЮТ Андрій Шкіль.

„Реакція буде, але спершу ми мусимо розібратися в ситуації. Це питання є досить складним і неоднозначним, тому я б не засуджував фракцію БЮТ в облраді. Як на мене, зняття голів РДА були справді політичними і вони  не зумовлені об’єктивними причинами. А це достатньо вагома підстава для протестів. Отож, можливо, без емоцій, але дуже вмотивовано, не тільки керівництво БЮТ, але й усі члени помаранчевої коаліції, мають спільно дати належну оцінку політичній ситуації на Львівщині”, — наголосив Андрій Шкіль.
Нагадаємо, 23 червня члени депутати від блоку Тимошенко демонстративно покинули сесію ЛОР на знак протесту проти ігнорування питання звіту тимчасової комісії щодо звільнення чотирьох голів РДА — Самбірської, Яворівської, Бродівської та Мостиської, цим самим зірвавши пленарне засідання. У відповідь на дії депутатів від БЮТ обласна фракція блоку „Наша Україна” звернулася до Юлії Тимошенко з проханням вплинути на своїх партійців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ