Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Центральні телеканали відмовили "Свободі" в розміщенні Великоднього привітання

Комерційні служби українських центральних телеканалів відмовили Всеукраїнському об'єднанню "Свобода" в розміщенні відеоролика з Великоднім привітанням. Упродовж квітня "Свобода" вела переговори з центральними телеканалами щодо розміщення Великоднього сюжету. Було складено медіяплани трансляції відеоролика, які погодили обидві сторони. Проте ближче до Великодня ЗМІ відмовили націоналістам у розміщенні реклами. Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Спочатку, посилаючись на відсутність вільного часу в сітці мовлення, в ротації ролика "Свободі" відмовив "Перший національний". А згодом без жодних пояснень розміщувати Великоднє привітання відмовилися й телеканали медіяхолдинґу Пінчука, зокрема "ICTV".

Прикметно, що етерний час для привітання зі святом Господнього Воскресіння відмовилися також надавати Запорізька та Закарпатська обласні державні телерадіокомпанії. Зокрема, Закарпатська ОДТРК знайшла безглузду відмовку: представники телерадіокомпанії послалися на те, що "юрист компанії перебуває у відрядженні", а без нього решта відповідальних працівників не спромоглися укласти договір за стандартним зразком, без підписання якого неможливо надати рахунок. Подібна ж ситуація виникла і в Криму – тут керівники телеканалу взагалі переховувалися від представника "Свободи".

Можна припустити, що присутність націоналістичної сили в мовленні провідних телеканалів є настільки небажаною, що "Свободі" відмовили в розміщенні матеріялу, який і близько не є політичною рекламою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ