Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Центральний провід НРУ прийняв рішення в жодному разі не входити у так звану широку коаліцію

Народний депутат України Ярослав Кендзьор (НРУ, блок «Наша Україна») виключає можливість входження як фракції НРУ, так і блоку «Наша Україна» у так звану широку коаліцію. Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».

За його словами, центральні партійні органи практично всіх політичних сил, що сформували блок «Наша Україна», прийняли рішення про неможливість співпраці із коаліцією Партії Регіонів, КПУ та СПУ.
«У суботу, 8 липня, центральний провід НРУ прийняв рішення про неможливість входження у «широку коаліцію», схоже рішення прийняв центральний політичний орган Народного союзу «Наша Україна”, — сказав Ярослав Кендзьор. — Ми вимагатимемо розпуску Верховної Ради і проведення позачергових виборів до Верховної Ради, де БЮТ, політичні сили блоку «Наша Україна», УНП, ГП «Пора» мали б йти у форматі єдиного списку».
Нагадаємо, що після невдалої спроби демократичної коаліції у складі блоку «Наша Україна», БЮТ та СПУ сформувати керівні органи Верховної Ради та Уряду була створена, так звана широка, антикризова коаліція (Партія Регіонів, КПУ та СПУ) та обраний голова Верховної Ради. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ