Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центрами фізичного здоров’я усі райони Львова обіцяють забезпечити за три роки

До 2011 року у всіх районах міста планується створення та функціонування центрів фізичного здоров'я населення відповідно до програми розвитку спорту на 2008-2011 роки. Про це сьогодні, п’ятого листопада, на брифінгу повідомив начальник управління сім'ї молоді та спорту Львівської міської ради Юрій Наконечний.
„Загалом управління сім'ї молоді та спорту до 2011 року буде працювати за такими напрямками: розвиток масового спорту, дитячого спорту, дитячо-юнацького спорту, розвиток спорту вищих досягнень та спорту ветеранів”, – розповів Юрій Наконечний.
За словами Юрія Наконечного, програма розвитку спорту на 2008-2011 роки передбачає розширення мережі дитячо-підліткових фізкультурно-спортивних клубів за місцем проживання, а також проведення різноманітних фізкультурно-оздоровчих, рекреаційних та реабілітаційних заходів.
„Сьогодні у Львові ситуація така, що стан спорту є неструктурованим. Створено робочу групу, яка вивчатиме ситуацію, щоб заповнити усі прогалини. Також ми плануємо провести аналіз інформації про фінансування спортивних громадських організацій за останні 10 років. Організації оцінюватимуть за кількістю проведення спортивних заходів та кількості задіяних дітей, а також враховуватимуть тренерський склад і досвід роботи спортивної громадської організації”, – розповів Юрій Наконечний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ