Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цієї неділі у Винниках (Львів) визначать чемпіона України з панкратіону (боїв без правил)

Бої без правил «Вечір героїв октагону» проведуть 5 квітня у Винниках. У професійному восьмикутнику боїв у клітці візьмуть участь 16 спортсменів різних видів єдиноборств.
«Ми поділили змагання на два рівні: бої з панкратіону між професіоналами та аматорські поєдинки. Цим ми хочемо залучити більше глядачів, щоб кожен міг знайти те, що цікаве йому» -- сказав президент "Real Fight Promotion" та федерації панкратіону Львівської області Віталій Вовк.
Метою організатори бачать продемонструвати спортивне шоу, які зараз процвітають у Росії та в Європі. «Ми хочемо зробити ці турніри регулярними, проводити щомісяця змагання з різних видів єдиноборств. Щоб наш задум не пішов на занепад, ми залучили кращих бійців», -- каже Вовк.
У змаганнях між професіоналами візьмуть участь майстри спорту, зокрема відбудеться титульний бій за звання чемпіона України з панкратіону між Юрієм Грицьківим (Львів) і Артемом Сушко (Суми). Судитиме змагання рефері міжнародного класу Олександр Атамін.
Спортивні змагання будуть розбавлені шоу-програмою, виступами танцювальних колективів та конкурсом на звання «Міс октагон», яка й стане обличчям бійцівського клубу.
Це треті бої з октагону, які проводяться в Україні, раніше такі змагання проводилися в Києві та Одесі у 1998 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ