Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цілодобове водопостачання у Львові – брехня: нема ані холодної, ані гарячої води

Другий тиждень поспіль у Львові на Сихові, вул. Хоткевича та вул. Чукаріна, перебої з водою - як з гарячою, так і з холодною. Всередині минулого тижня відімкнули гарячу, потім по годинах стали подавати холодну – при чому іржавого кольору, якою годі навіть помити посуд чи попрати.

У ЛКП «Житловик», що обслуговує багатоповерхівки на цих вулицях, розводять руками. Мовляв, нічого не знаємо, вода має бути цілодобово – і холодна, і гаряча. Інженер ЖЕКу навіть зв’язувався з бойлерною щодо відсутності гарячого водопостачання, але там запевнили, що гарячу воду подають, як завжди, а чому вона не доходить до споживачів, не знають. Тому не знайшли нічого кращого, як на конкретні скарги – відправити слюсаря.

Учора в аварійній «Львівводоканалу» відсутність будь-якої води у кранах впродовж дня черговий пояснив аварією. Близько 19.00 воду подали, але використовувати її можна було лише після 22.00, коли стекла іржа.

Нині води знову нема. ЖЕК також обурений: «Львівводоканал» без попередження ЛКП вимикає воду.

Як стало відомо, завтра, 10 лютого, в цій частині Сихова води не буде. Наразі жодних офіційних повідомлень з цього приводу не було. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ