Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ціна за проїзд у міських маршрутках найближчим часом не зміниться

Зміни ціни за проїзд у міських маршрутках найближчим часом не буде. Про це повідомив „Гал-info” начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Микола Шкурган.
Це питання розглядалось і на засіданні асоціації „Львівський пасажирський транспорт”, яке відбулось сьогодні. „Перевізники ставлять питання про підняття ціни за проїзд. Однак сьогодні воно не таке гостре, адже з 1 вересня збільшилась кількість пасажирів, а відповідно – й дохід перевізників”, - каже начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міськради. Все залежатиме від ціни за паливо. Якщо ціна залишиться такою ж, як і зараз, то збільшення ціни за проїзд в маршрутках не буде, запевнив Микола Шкурган: „Ніхто не зацікавлений у підвищенні ціни. Все залежатиме від ціни на паливо. Якщо вона не зміниться –  не зміняться і ціни за проїзд в міських маршрутках”.
Проте, якщо ціна на паливо значно впаде, то очікувати на зниження ціни за проїзд не варто, зазначив начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Микола Шкурган.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ