Слухай онлайн
Економіка

Ціни на м’ясо на Львівщині продовжують зростати

За період з 6 по 13 липня 2006 року на продовольчих ринках Львівщини  простежувалося зниження середніх цін на сало - з 9,70 до 9,60 грн/кг, або на 1,03%; підвищення середніх роздрібних цін на м’ясо яловичини – з 19,18 до 19,23 грн/кг, або на 0,3%; м’ясо свинини - з 22,58 до 22,60 грн/кг, або на 0,09%; птицю – з 10,46 до 10,51 грн/кг, або на 0,5%.

Тенденція до підвищення цін в межах до 1% на м'ясо має місце в цілому по Україні.
Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках є нижчим від зафіксованого на підприємствах торгівлі на 0,02 грн/кг.
На продовольчих ринках м. Львова станом на 13.07.06 середній рівень цін був таким: крупа гречана – 4,05 грн/кг, яловичина – 19,23 грн/кг, свинина – 22,60 грн/кг, сало – 9,60 грн/кг, птиця – 10,51 грн/кг, цукор-пісок – 4,43 грн/кг.
Станом на 13.07.06 найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на ринках: ТзОВ „Стрийський ринок” – 19,65 грн/кг, на м'ясо свинини - ТзОВ „Багіра” – 25,15 грн/кг.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 10.07.06 були наступними: на м’ясо яловичини – 19,93 грн/кг, свинину – 22,89 грн/кг, сало – 10,81 грн/кг, птицю – 11,86 грн/кг, цукор-пісок – 4,36грн/кг.
Найнижчі ціни на м'ясо яловичини спостерігаються у таких областях: Закарпатській – 17,90 грн/кг, Хмельницькій – 17,54 грн/кг. Найвищі ціни - у м.Києві – 22,95 грн/кг. Найнижчі ціни на м'ясо свинини спостерігаються у Волинській області – 20,17грн/кг, Чернівецькій області – 19,40грн/кг, найвищі ціни у м.Києві – 29,00грн/кг.
Динаміка цін в області на основні споживчі товари відповідає загальним тенденціям, які спостерігаються в цілому по Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...