Ціни на яловичину і свинину продовжують знижуватись
Слухай онлайн
Економіка

Ціни на яловичину і свинину продовжують знижуватись

Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області оприлюднила результати проведеного моніторингу цін на продовольчому ринку. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

  В цілому, за період з 13 по 20 липня 2006р. прослідковувалось зниження середніх цін на м’ясо яловичини – з 19,23 до 19,15 грн/кг або на 0,4%, м’ясо свинини - з 22,60 до 22,35 грн/кг або на 1,1%,  сало - з 9,60 до 9,10 грн/кг або на 5,2%. Щодо підвищення середніх роздрібних цін на то на 0,7% зросла ціна на гречану крупу – а це з 4,05 до 4,08 грн/кг, а також на птицю – з 10,51 до 10,61 грн/кг, або на 1%.
 Вчора, 20 липня, на продовольчих ринках м. Львова середній рівень цін був таким: крупа гречана – 4,08 грн/кг, яловичина – 19,15 грн/кг, свинина – 22,35грн/кг, сало – 9,10 грн/кг, птиця – 10,61 грн/кг, цукор-пісок – 4,43 грн/кг. Найвищі середні ціни на м’ясо яловичини Були зафіксовані на ринках ТзОВ „Стрийський ринок” – 19,38 грн/кг, на м'ясо свинини - ТзОВ „Багіра” – 25,00 грн/кг.
 Динаміка роздрібних цін в області на основні споживчі товари відповідає загальним тенденціям, які спостерігаються в цілому по Україні.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 10 липня були такими: на м’ясо яловичини – 19,93 грн/кг, свинину – 22,89 грн/кг, сало – 10,81 грн/кг, птицю – 11,86 грн/кг, цукор-пісок – 4,36грн/кг.
 Найнижчі ціни на м'ясо яловичини спостерігаються у таких областях, як  Закарпатській та Хмельницькій, на м’ясо свинини найнижчі ціни у Волинській та Чернівецькій областях. Найвищі ціни на м’ясо зафіксовано в Києві.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...