Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ціни на ялинки будуть відповідними до купівельної спроможності людей – Львівське обласне управління лісового господарства

На Львівщині планують заготовити близько 30 тисяч ялинок для реалізації у передноворічний та період новорічних свят. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив начальник лісової інспекції Львівського обласного лісового та мисливського господарства Мирослав Пилипів.
„Зараз триває робота із заготовки ялинок. Лісові господарства вибирають площі, де найкраще здійснювати вирубку ялинок, щоб це не шкодило довкіллю. Порядок роботи буде такий, як і в попередні роки. Наші лісгоспи заготовлятимуть деревця і зберігатимуть у дворах лісництв або ж на складах. Там купити ялинки зможуть місцеві жителі, а також підприємці, які здійснюватимуть торгівля ялинками. Наші ялинки продають у області і за її межами”, – розповів Мирослав Пилипів.
Він зазначив, що ціни на ялинки залежатимуть від затрат, які матиме той чи інший лісгосп. „Наші економісти проводять обрахунки для визначення ціни ялинок. У різних лісгоспах вони можуть бути неоднаковими, але ця різниця буде незначною”, – зазначив Мирослав Пилипів.
„Ми зацікавлені, щоб ялинки, які заготовлять, були реалізовані. Тому для встановлення ціни будемо обов’язково враховувати соціальні та економічні можливості населення. Щоб люди могли придбати ялинку, а не йти у ліс і незаконно вирубувати дерево”, – наголосив Мирослав Пилипів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ