Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року 10 сім’ям львів’ян, в яких проживають діти-сироти, погасили заборгованість за житлово-комунальні послуги

Цього року управління соціального захисту Львівської міської ради погасило заборгованість 10-ти сім’ям, в яких поживають діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, за надані житлово-комунальні послуги на суму 22,5 тис. грн., — повідомили «Гал-info» у прес-службі ЛМР.
У відділі пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат, пільги погасили на виконання рішення виконавчого комітету від 06.07.2007 року про порядок погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.
Нагадаємо, що у Львові діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування до 18 років, а також студенти денної форми навчання до 23 років мають право на погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги (у тому числі природний газ та електроенергію). Для погашення боргу мешканцям потрібно подати в управління соціального захисту Львівської міської ради заяву на ім`я начальника управління про погашення заборгованості. До заяви також додати підтверджуючі документи, зокрема довідку про склад сім`ї, довідку від підприємства, що надає житлово-комунальні послуги, про суму заборгованості, витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, копію рішення опікунської ради про призначення опікуна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ