Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року для дошкільнят Львова яйця закуповуватимуть за 0,99 грн за штуку

За словами в.о. начальника управління освіти Львівської міської радиКатерини Гороховської ціни, за якими закуповують продукти харчування для закладів освіти, постійно контролюються і не перевищують середніх цін моніторингу цін у області, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Вчора в деяких ЗМІ було розповсюджено інформацію нібито «школярам Львова було закуплено яйця птиці за завищеними цінами. Найперше повідомляємо, що процедура закупівель була проведена для дошкільних навчальних закладів, а не «школярів». Водночас наголошуємо, що процедуру торгів було проведено відповідно до вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель»від 01.06.2010 N 2289-VI, за принципами добросовісної конкуренції серед учасників, максимальної економії та ефективності», – додала Катерина Гороховська.

«У нашому районі до торгів були запрошені три учасники. Пропозиції конкурсних торгів подали двоє з них. Ціна запропонована в пропозиції одного становила1грн. 20 коп. заштуку, ціна іншого – 1 грн.17 коп. за штуку. Було акцентовано пропозицію ПП «Еталон», оскільки це підприємство запропонувало нижчу ціну. Протягом 2012 року ПП «Еталон» буде поставляти яйце птиці лише відповідно до моніторингу цін. Так у січні-лютому 2012 року у дошкільні заклади районупоставлялося яйце птиці по 73 коп. за штуку (відповідно до торгів 2011 року).У березні 2012 року ПП «Еталон» поставляє яйце птиці по 0,99 грн. за штуку», –повідомила керівник Личаківського районного відділу освіти Оксана Козій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ