Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року для міста закуплять 15 нових машин швидкої допомоги

Цього року для Львова закуплять 15 нових машин швидкої допомоги. Кошти на це закладенні в проекті міського бюджету на наступний рік, – повідомив журналістам голова бюджетної комісії Львівської міської ради Андрій Стецьків.
 За словами Стецьківа, цього року фінансування медичної галузі суттєво збільшено. Також перший заступник міського голови Олег Синютка заявив, що в цьогорічному бюджеті міста виділено більше коштів на закупівлю обладнання та апаратури для лікарень, медикаментів, збільшено фінансування для утримання хворих та видатки на капітальні ремонти медичних закладів.
Загалом, на медицину цього року в загальному фонді міського бюджету закладено 250 мільйонів гривень.
Нагадаємо, що учора, 10 січня, міські депутати ухвалили проект загального фонду міського бюджету на наступний рік. Обсяг доходів загального фонду міського бюджету становить 1 мільярд 266 мільйонів гривень. Видатки міського бюджету пропонується затвердити у розмірі 1 мільярд 251 мільйона гривень. У загальному фонді міського бюджету передбачена державна субвенція на придбання вагонів комунального електротранспорту у розмірі 900 тисяч гривень, на відновлення історичної спадщини міста у розмірі 30 мільйонів гривень та інші субвенції на соціальний захист населення, виплату боргів освітянам.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ