Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року до Збройних Сил планують призвати 26 тис. осіб

Чисельність Збройних Сил України до кінця 2011 р. повинна скласти 192 тис. осіб. Про це Міністр оборони України Михайло Єжель повідомив сьогодні на брифінгу. Про це повідомила прес-служба Міноборони України.

За його словами, сьогодні Кабінет Міністрів на своєму засіданні прийняв постанову «Про затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову у квітні-травні 2011 року».

«Визначено чисельність Збройних Сил України на кінець 2011 року – 192 тис. осіб. Із них 144 тис. – військовослужбовці», - повідомив Михайло Єжель.

Він зазначив, що у поточному році до лав Збройних Сил та інших військових формувань планується призвати 26 тис. 100 осіб, із яких до Збройних Сил – 20 тис. осіб, внутрішній військ МВС – 5 тис. 100 осіб і Державної спеціальної служби транспорту – 1 тис. осіб.

Міністр також зазначив, що фінансування цих заходів буде здійснюватися за кошти, передбачені у держбюджеті, на загальну суму 5 млн. 298,4 тис. грн. (1 млн. 683 тис. грн. буде витрачено на підготовку до призиву, 4 млн. 244,9 тис. грн. - на забезпечення харчування і перевезення особового складу). "Тобто сьогодні всі ці заходи будуть проводитися, кошти виділені, і розпочнеться плановий призив в ряди ЗСУ", - підкреслив Михайло Єжель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ