Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року корпорація "Еколан" відкрила вісім фірмових торгових магазинів

Цього року корпорація "Еколан" відкрила вісім фірмових торгових магазинів (в тому числі чотири торгові  точки на кшталт кіосків). Про це повідомляє прес-служба корпорації.

Зокрема, нові  торгові точки під брендом "Еколан" з'явилися у Самборі, Жовкві, на вул. В.Великого, Окуневського, Широкій у Львові.
   Як повідомляло «Гал-info»,  у 2006 році „Еколан” планував  збільшити кількість фірмових магазинів на 8 (з 62 до 70 фірмових магазинів).
За  словами генерального директора корпорації Богдана Дудзяного, фірмові магазини не будуть власністю корпорації, а буде підписана угода з приватними магазинами, які працюватимуть за встановленими вимогами корпорації.
Корпорація „Еколан”  припускає можливість розширення мережі фірмових магазинів за межі Львівської області, відкривати свої фірмові магазини корпорація планує в найближчих районах  областей, які є суміжні зі Львівською, а саме у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, щоб радіус доставки хлібопекарської продукції  не перевищував 100 км. „В іншому випадку  не виправдовують себе транспортні видатки”, – сказав він.
Реалізація продукції підприємств корпорації у загальному товарообігу мережі становить 80%, 70% з яких припадає на продаж хліба та хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і тортів.
Корпорація „Еколан” об’єднує  10 підприємств, в тому числі хлібопекарських підприємств ВАТ „Львівський хлібокомбінат”, ВАТ „Львівський хлібозавод №1”, борошномельного підприємства „Явір-млин” та Львівського рибокомбінату. Підприємства виробляють понад 15 груп хлібобулочної, кондитерської та іншої продукції близько 250 найменувань

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ