Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Цього року львів’яни почнуть масово їздити на закупи в Польщу. Якщо будуть гроші

У жовтні 2010 року за 2,5 км від українського кордону у Польщі буде відкрито перший павільйон нового дистрибуторського центру «Корчова долина» під назвою «Львівський». Про це сьогодні, 25 лютого, під час зустрічі учасників ділової місії польських підприємців з керівництвом Львівської ОДА та Львівської міської ради заявив представник дистрибуційного центру «Корчова Долина» Єжи Клімек.

 

За його словами, 2011 року буде збудовано другий та третій павільйони під назвами «Донецький» та «Київський». Загальна сума інвестицій в проект становити 25 млн євро. Асортимент товарів дистрибуторського центру починатиметься продукцією сільського господарства і закінчуватиметься будівельними матеріалами. Центр розташований вздовж польського шосе А4, яке веде від Кракова до пункту перетину кордону Корчова. Він займатиметься як гуртовою, так і роздрібною торгівлею. Ціни на товари будуть такими доступними, що львів’янам вигідно буде їздити на закупи в Польщу

 

Як зазначив Єжи Клімек, у дистрибуторському центрі, крім торгових площ, будуть розміщені банки, ресторани, готелі, інвестиційний центр, центр з повернення податків, митниця.

 

На думку Єжи Клімека, якщо між Україною та ЄС буде введено безвізовий режим, то робота «Корчової долини» буде ще ефективнішою. Також польський підприємець повідомив про намір будівництва великого логістичного центру за 1 км від українського кордону з польської сторони.        

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ