Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року у Львові працевлаштують 8 тисяч осіб — Олег Двірко

У 2008 році заплановано працевлаштувати 8 тисяч незайнятих мешканців Львова. Серед них – 275 осіб працевлаштувати шляхом надання дотацій працедавцям, 200 осіб – шляхом одноразової виплати допомоги з безробіття для організації безробітними підприємницької діяльності. Решту осіб працевлаштовуватимуть на новостворених та попередньо заброньованих робочих місцях. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради із посиланням на директора міського центру зайнятості Олега Дрівка.
Львівська міська рада спільно з міським центром зайнятості працюватиме над виконанням програми зайнятості населення Львова на 2008-2009 роки. Програма передбачає аналіз соціально-економічних показників міста за останній період часу, на основі яких можна прогнозувати створення робочих місць і зайнятість населення, ринок праці і рух робочої сили, заходи, які потрібно розробити і завдання на наступні роки.
Нагадаємо, у 2007 році у міському центрі зайнятості працевлаштували 7503 особи, 2721 особа пройшла професійну підготовку та навчання, 1658 осіб залучили до проведення громадських робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ