Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року у Львові ремонтуватимуть вулиці Городоцьку, Чупринки і міст на Городоцькій, 164

Управління капітального будівництва Львівської міської ради підготувало технічне завдання на проектування ремонту низки доріг у Львові. Серед них – вул. Городоцька, Чупринки та міст на Городоцькій, 164. Про це повідомив керівник фракції партії «Реформи і Порядок» у Львівській міській раді, заступник голови інженерної комісії Олег Бас.

 «Нарешті зрушився з місця процес ремонту моста на вулиці Гродоцькій 164 – технічне завдання на проектування ремонту вже готове. Я неодноразово наголошував на плачевному стані цього об’єкта. Солідарні зі мною і висновки ще минулорічної експертизи, котрі показали, що він не придатний для експлуатації», - зазначив Олег Бас.

Разом із тим, додав депутат, УКБ вже підготувало технічне завдання на проектування ремонтних робіт на вулиці Городоцькій.  «Її ремонтуватимуть двома етапами – від костелу Еліжбети до цирку та від цирку до церкви Анни, адже одночасно перекрити такий відрізок шляху неправильно і дискомфортно для львів’ян. Не секрет, що Городоцька перебуває у вкрай критичному стані. Тому, як тільки приймемо міський бюджет, можна буде приступати до виготовлення самого проекту ремонту цього відрізку шляху», повідомив Олег Бас.  

Окрім того, зазначив обранець, цьогоріч доводитимуть до ладу магістралі, котрими курсує трамвай №2. Зокрема, це стосується вулиць Чупринки та Личаківської.  На ремонт цих об’єктів, як і вулиці Городоцької, місто взяло позику у ЄБРР.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ