Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року уЛьвові встановлять шість індивідуальних теплових пунктів

Цього року у Львові встановлять шість індивідуальних теплових пунктів – про це повідомив директор МКП „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак під час відкриття індивідуального теплового пункту на вулиці Кавалерідзе, 17.

За його словами, у цьому році з міського бюджету виділено 500 тисяч гривень для закупівлі обладнання та встановлення індивідуальних теплових пунктів, завдяки яким житлові будинки будуть з гарячою водою та значно економитиметься теплова енергія. Якраз сьогодні журналістам було продемонстровано встановлений індивідуальний тепловий пункт, що знаходиться на вулиці Кавалерідзе, 17.
Такий тепловий пункт дозволяє на 20% зменшити оплату за тепло та на 25% зменшити споживання електроенергії, а також під час його роботи зменшується кількість труб, які забезпечують теплопостачання. Вартість одного такого індивідуального теплового пункту становить від 75-ти до 150 тисяч гривень, все залежить від розмірів будинку. Загалом протягом шести років у Львові встановлено 60 таких індивідуальних теплових пунктів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ