Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Цього року зростання російського ВВП не сягне навіть 1%

Заява члена президії Економічної ради при президенті РФ Олексія Кудріна з приводу масштабних негативних наслідків для російської економіки від можливого введення санкцій з боку Заходу - це свідчення того, що зовнішня політика Росії наразі є помилковою та руйнівною. Таку думку висловив в ефірі телеканалу БТБ колишній перший заступник секретаря РНБО Степан Гавриш.

«Олексій Кудрін - дуже смілива та освічена людина, колишній міністр фінансів. Він глибокий фінансовий аналітик і до того ж хороший теоретик. І він неодноразово давав Путіну правильні поради, але той, на жаль, не дослухався до них, - сказав Гавриш. - Мені здається, що заява Кудріна - це удар в набатний дзвін для всіх. Це дуже погана заява для Володимира Путіна. Адже вона говорить про те, що його політика щодо війни з Україною є не тільки глибоко помилковою, але й небезпечною для тренду Росії в сучасному світі».

Нагадуємо, 13 березня Олексій Кудрін заявив, що ситуація в Україні вплине на російську економіку значно більше, ніж вважає Міністерство економіки та розвитку РФ. На думку експерта, у 2014 році зростання російського ВВП не сягне навіть 1%, а санкції Заходу негативно вплинуть на інвестклімат Росії, особливо на внутрішніх інвесторів та на настрій російського населення загалом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ