Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього тижня Рада зможе повернути школам «десятирічку»

Верховна Рада України на наступному пленарному тижні розгляне законопроект, який передбачає повернення до 10-літній школі. Таке рішення було прийнято сьогодні на Погоджувальній раді парламенту, повідомили в прес-службі голови Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Анатолія Гриценка, який і вніс на розгляд парламенту відповідний документ.

Як підкреслив депутат у своєму виступі на засіданні Погоджувальної ради, «цей закон потрібно прийняти невідкладно, тим більше, що це - вимога часу, і ідею цього законопроекту підтримує як суспільство, так і просвітницька середовище».

А. Гриценко звернув увагу на те, що більшість кандидатів на пост Президента України під час виборчої кампанії підтримали пропозицію про повернення «десятирічки» до школи. У тому числі - і Віктор Янукович, який з високою ймовірністю буде оголошений наступним Президентом України, сказав політик.

Законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо введення десятирічного терміну навчання для здобуття повної загальної середньої освіти» № 5252 був зареєстрований А. Гриценко у ВР 21 жовтня 2009 року, передає Обком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ