Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч на Львівщині введено в експлуатацію три школи

У першому півріччі 2006 року в експлуатацію прийнято три загальноосвітні навчальні заклади, які розраховані на 966 учнів, – повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.
У Яворівському районі закінчилось будівництво середньої школи І-ІІІ ступенів в с. Домажир. Навчальний заклад розрахований на 482 учні. Школу почали будувати 1993 року.
 З січня цього року розпочалось навчання у школі м. Добромиль Старосамбірського району, яка розрахована на 552 учні.
В с. Піддністряни Жидачівського району частково відремонтовано приміщення школи, яка перебувало в аварійному стані. Голова Жидачівської РДА Ігор Кос в коментарі «Гал-info» сказав, що повністю відремонтувати школу не вдасться, оскільки для виконання повного обсягу робіт бракує щонайменше 1,5-2 млн грн. Ремонту потребують їдальня, спортзал; ще треба дообладнати фізичний, хімічний та комп’ютерний класи.
За перше півріччя 2006 року здано в експлуатацію додатковий корпус Львівської державної фінансово-економічної академії (вищий навчальний заклад III-IV рівнів акредитації). Загальна площа навчально-лабораторних будівель – 1,8 тисячі метрів квадратних. Корпус розташований на вул. Медової Печери.
Серед інших об’єктів соціальної сфери у першому півріччі цього року є будинок-інтернат для людей похилого віку на 30 місць, музей загальною площею 1,4 тисячі метрів квадратних у Брюховичах тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ