Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч на Святі Пампуха у Львові працюватиме унікальна «Різдвяна пошта»

VI Міське Свято Пампуха, що пройде 7-9 січня у Львові, – це унікальний, своєрідний та колоритний період, коли в повітрі витає атмосфера виняткової духовності та свята. Вподовж трьох днів на площі Ринок відвідувачі Свята Пампуха матимуть нагоду досхочу поласувати різдвяними пампушками, побачити понад 30 різдвяних феєрій та пізнати давні українські традиції. Про це повідомив організатор свята: компанія «Дік-Арт».

«Свято Пампуха – це традиційне родинне свято, яке відбувається в часі Різдва у Львові. Наступного року воно запам’ятається різдвяною поштою, завдяки якій львів’яни та гості міста зможуть надіслати своїм близьким різдвяну листівку разом з сувеніром, і таким чином подарувати частинку львівських святкувань. Окрім того, можна буде побачити десятки найкращих вертепів, парад звіздарів, поласувати найсмачнішими пампухами та, звісно, поколядувати всім разом», - розповідає організатор VI Міського Свята Пампуха Андрій Сидор.

Цього року VI Міське Свято Пампуха подарує численні дійства, парад найкращих вуличних вертепів, виступи дитячих ансамблів, різдвяні вистави та великий пампуховий ярмарок, де представлять неймовірну кількість різдвяних смаколиків, найпопулярніші з яких – пампушки.

Також протягом Свята на Вас чекають різноманітні пампухові забави, серед яких «Конкурс на найкращий вертеп», «Конкурс господинь», «Конкурс пампухоїдів», «Конкурс чортів та ангелів» та багато інших цікавих розваг для дітей і дорослих.Окрім інтерактиву, програма Свята Пампуха складатиметься з нових вражаючих атракцій, які стануть сюрпризом цьогорічного святкування.

VI Міське Свято Пампуха знову подарує казку кожній родині. Буде неймовірно весело та смачно!

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ