Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч переможцем в інтелектуальному змаганні «Що? Де? Коли?» стала Львівська класична гімназія

«21 січня з ініціативи Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості (ЛОЛІТ) проведено другий чемпіонат Львівської області працівників освіти з інтелектуального змагання «Що? Де? Коли?», – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОДА.
 У другому чемпіонаті взяли участь 26 найкращих команд – 146 освітян з районів, міст області (керівники, заступники, методисти відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, директори шкіл, учителі).
Абсолютним чемпіоном Львівської області з інтелектуального змагання «Що? Де? Коли?» 2007 року визнано команду Львівськоï класичної гімназіï. Високі інтелектуальні знання, кмітливість, організованість продемонстрували педагоги Турківського району та Галицького району м. Львова, які посіли друге місце. Почесне третє місце зайняли команди освітян Жовківського, Франківського, Кам'янка-Бузького районів Львівщини.
Слід відзначити, що порівняно з 2006 роком, в інтелектуальних змаганнях брала участь більша кількість команд та учасників, рівень знань, умінь, підготовки був значно вищий. Це свідчить про те, цей захід знайшов підтримку серед педагогів, розкрив ширші можливості для творчоï реалізаціï.
Команди, що вибороли перемогу, нагороджені грамотами, пам'ятними подарунками Головного управління освіти і науки Львівськоï облдержадміністраціï. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ