Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч ралі „Галіція-2006” отримало статус міжнародної гонки

У 2006 році ралі «Галіція» отримало статус міжнародної гонки. Окрім українських команд, участь також забажала взяти польська команда, чемпіони Польщі 2005 року Томаш Чопік і Лукаш Вронськи. Організатором гонки традиційно виступає Галицький автоклуб. Також проведення ралі підтримала ЛОДА і управління з питань фізичної культури і спорту.
Як зазначив голова оргкомітету ралі «Галіція-2006», заступник голови ЛОДА Ярослав Пітко, у нинішньому році, після отримання статусу міжнародної гонки, також було створено відповідні умови, зокрема відремонтовано дорожнє полотно, оновлено дорожні знаки і посилено рівень медичної допомоги. Проводитиметься чіткий контроль стану автомобілів і членів команд на кожному етапі гонок.
Ралі триватиме у два етапи: маршини стартують у селі Глуховець Миколаївського району у суботу, 29 липня, і фінішують у селі Розділ Миколаївського району. Маршрут пролягатиме через Глуховець – Бродки – Красів – Поляна – Вибранівка – Пориничі – Ілів – Стільсько і другий етап Бориничів – Ілів - Розділ. Загальна довжина – 150 кілометрів. Запрошено також суддей міжнародного класу, зокрема із Санкт-Петербурга. Нагородження переможців відбудеться на площі Міцкевича у Львові 30 липня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ