Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч у Львові завершать роботу над меморіальним комплексом пам’ятника Бандері

Цього року у Львові повністю завершать роботу над меморіальним копмлексом пам’ятника Степанові Бандери. Про це сьогодні, 23 січня, на прес-конференції повідомив голова ЛОО КУНу Микола Пшевлоцький.
За його словами, ЛОР підтримала ініціативу КУНу щодо проголошення 2008 року Роком Степана Бандери. У зв’язку з цим уже затверджують заходи для відзначення 100-річчя Степана Бандери як на обласному, так і на всеукраїнському рівні.
„Ми запланували ряд заходів, які будуть своєрідною промоцією для святкування на всеукраїнському рівні першого січня 2009 року сторіччя з дня народження Степана Бандери. Плануємо видрукувати плакат-календар та запровадити орден ім. Степана Бандери за заслуги перед нацією – золотий хрест. Тому найближчим часом відбудеться проголошення всеукраїнського конкурсу на кращий ескізний проект ордену”, – розповів Микола Пшевлоцький.
Як розповів Микола Пшевлоцький, протягом цього року на Львівщині будуть проводити урочисті академії спільно із владою та громадськістю. Також планується випуск монети ім. Степана Бандери, видрук конверта і марки, проведення рок-фестивалю „Рок-Конгрес”, встановлення пам’ятно-інформаційної таблиці на вулиці Степана Бандери.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ