Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч у садочках Львівської МТГ додатково відкриють групи ще для 700 дітей

Як повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, цього року мерія планує здійснювати ремонтні роботи у 8 дитячих садочках. Такі роботи дозволять відкрити ще 28 додаткових груп у закладах дошкільної освіти міста у 2021 році.

Фото ЛМР

"Одним із стратегічних напрямків розвитку освіти на 2021 рік є завершення ремонтних робіт у закладах дошкільної освіти. В першу чергу мова йде про завершення ремонтів на вул. Медової Печери, де буде відкрито 7 груп, продовження робіт на вул. Виговського (6 груп), на вул. Клепарівській (4 групи), на вул. Дністерській (4 групи), також ми відремонтуємо ще 2 групи та харчоблок у "Будинку школярів", де  раніше було  відкрито 4 групи, які успішно відвідують діти. Також заплановано у 2021 році відкрити 18 груп у ЗДО на вул. Малоголосківська, 34 – садочок, який для міста будуть забудовники.

Плануємо завершити ремонт садочку на вулиці Грушевського у селищі Рудно (3 групи). Окрім того ми оголошуємо торги на будівництво нового закладу дошкільної освіти на вул. Білогорща.

Всі ці садочки зможуть  додатково забезпечити дошкільною  освітою – 700 дітей у різних мікрорайонах міста", – розповіла Зоряна Довганик.

У 2020 році у закладах дошкільної освіти Львова було відкрито 19 додаткових груп повного дня. Також минулого року розпочали роботу 18 груп короткотривалого перебування. До садків міста зараховано 8350 дітей.

Інфографіка ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ