Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цьогоріч за рахунок квартплати зроблять ремонти у понад 900 будинках Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий та директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець здійснили позапланову перевірку ЛКП у Залізничному районі «Сріблясте». Міський голова відзначив незадовільний стан приміщення самого ЛКП та перевірив журнал реєстрації. «Людина, яка приходить у ЛКП, приходить за допомогою, і вона повинна бачити відповідний рівень. В ЛКП має бути чисто. Люди приходять сюди як до влади, і відповідно так до влади і ставляться», -- зазначив Андрій Садовий. Мер також доручив усім львівським ЖЕКам впорядкувати свої приміщення до великодніх свят.
Як зазначила директор ЛКП Євгенія Костецька, спершу ЛКП робить ремонти у будинках, щоб заохотити мешканців сплачувати квартплату. «У приміщенні нашого ЛКП протікає покрівля. Спершу потрібно відремонтувати покрівлю, а потім зробити ремонт в приміщенні», -- каже вона.
Щорічний прибуток ЛКП «Сріблясте» становить 191 тисячу гривень. Цього року заплановано ремонт 32 сходових кліток, з яких 5 вже відремонтовано.
Також Андрій Садовий зобов’язав голів районних адміністрацій, директора департаменту ЖКГ та своїх заступників розробити графік планових поїздок в райони та проведення зустрічей з мешканцями.
Цього року на ремонт львівських будинків коштом квартплати передбачено 9 мільйонів гривень. Сходові клітки ремонтуватимуть у 912 будинках міста, з них 91 сходову клітку вже відремонтовано. Також коштом квартирної плати ремонтуватимуть львівські балкони, на що передбачено 40 тисяч гривень. Планується відремонтувати 120 балконів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ