Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Першокурсники Національної академії сухопутних військ отримали свою першу зброю

Цьогорічні першокурсники Національної академії сухопутних військ отримали свою першу зброю. Про це повідомили на сайті Національної академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Вчорашні абітурієнти, а тепер вже першокурсники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, взяли участь в урочистому ритуалі вручення особистої зброї, який відбувся у містечку Гвардійське, що у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки. Привітав молодих воїнів із знаменною в їхньому житті подією начальник табірного збору полковник Ігор Горчинський.

— Шанобливе ставлення до зброї, вміле володіння нею — славна традиція нашого воїнства. Захисники української землі усіх поколінь завжди берегли її та доглядали, бо добре усвідомлювали істину: воїн без зброї — не воїн! — сказав полковник Ігор Горчинський. — Попереду на вас чекає чимало випробувань, адже ви обрали почесну і нелегку професію — військовослужбовця Збройних Сил України.

Також першокурсників привітав та освятив військовий капелан Тарас Свищ.

На завершення урочистостей всі першокурсники пройшли урочистим маршем, демонструючи гідні навички зі стройової підготовки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ