Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогорічний «Бандерштат» - це іноземні гурти та сплав на байдарках

Всеукраїнський фестиваль «Бандерштат», який уже вдев’яте пройде у Луцьку, триватиме три дні – з 31 липня по 2 серпня на території іподрому в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Повідомили організатори.

Цьогорічний фестиваль буде присвячений питанню розбудови нашої країни, пошуку шляхів та можливостей для втілення усіх задумів молодого покоління українців. Відтак, у рамках заходу відбудеться Форум молодіжних патріотичних організацій та ініціатив.

Загалом на відвідувачів «Бандерштату» чекає, як завжди, насичена і дуже цікава фестивальна програма: інтелектуальні гутірки-дискусії, колоритна та драйвова музика (планується участь декількох іноземних гуртів), літературна сцена, низка спортивно-розважальних заходів, дитяче містечко, нічні кіноперегляди, майстер-класи, презентації, виставки, ярмарок, екскурсії.

Також під час фестивалю відбудуться дві знакові події: патріотичний сплав на байдарках річкою Стир до смт. Колки – місця, де була створена Колківська республіка УПА та проведення авто-,мото-,велопробігу вулицями Луцька, присвяченого пам’яті провідника ОУН Степана Бандери.

Про хедлайнерів фестивалю та інші деталі програми повідомимо згодом.

Організатором фестивалю незмінно залишається громадська організація «Національний Альянс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ