Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цьогорічний бюджет розвитку не фінансуватиме об’єктів, на які відсутня проектно-кошторисна документація

Депутати Львівської міської ради, голови профільних депутатських комісій та голови фракцій, спільно з виконавчими органами – головними розпорядниками коштів активно працюють над бюджетом розвитку міста Львова на 2008 рік, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Як повідомив голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Андрій Стецьків, на черговому засіданні комісії депутати окреслили основні напрямки, згідно з якими має бути сформований бюджет розвитку 2008 року. „При формуванні бюджету розвитку міста Львова на 2008 рік, першочергове фінансування спрямовуватиметься на покриття боргів та фінансування перехідних об’єктів. По-друге, в бюджеті розвитку на 2008 рік, всі об’єкти, які ремонтуватимуться протягом цього року, мають бути впорядковані. Тобто, якщо в бюджеті передбачений ремонт вулиці, то має бути розписана конкретика, що саме передбачає цей ремонт: перекладка бруківки, заміна трамвайних колій, ремонт бордюрів, інженерних мереж тощо. По-третє, на комісії ми звернули увагу на те, що у бюджеті розвитку на 2008 рік мало коштів передбачено на ремонт житлового фонду. Однак у 2008 році першочергово на ремонт житлового фонду кошти виділятимуться об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків”, – каже Стецьків.
Він також повідомив, що на засіданнях всіх профільних депутатських комісій першочергово закладатимуться кошти на фінансування тих об’єктів, на які наявна проектно-кошторисна документація.”На ті об’єкти, на які відсутня проектно-кошторисна документація, на комісії ми закладатимемо кошти в першу чергу на її створення. Подальше ж фінансування об’єкту буде проводитися тільки за погодження профільної депутатської комісії та комісії фінансів та планування бюджету”, – наголосив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ