Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Цушко очолив наукову раду Мінекономіки

Міністр економіки Василь Цушко очолив Наукову раду Міністерства економіки. Таке рішення було прийнято в п'ятницю на першому організаційному засіданні Наукової ради за участю вітчизняних вчених-економістів, повідомила Українська правда з посиланням на передає прес-службу міністерства.

 

Координатором Ради обрано заступника міністра економіки Ірину Крючкову, секретарем стала консультант міністра економіки Людмила Мусіна.

 

За словами Цушка, Рада стане своєрідним центром незалежного всебічного обґрунтування рішень Уряду за ключовими напрямами економічної політики, від яких залежить створення фундаменту економічної й технологічної модернізації країни.

 

Участь у засіданні взяли директор Інституту економіки та прогнозування НАН України Валерій Геєць, директор Інституту світової економіки і міжнародних відносин НАНУ Юрій Пахомов, директор інституту демографії та соцдосліджень Елла Лібанова, директор інституту економіки промисловості Олександр Амоша, директор Інституту економічних досліджень та політичних консультацій Ігор Бураковський та інші.

 

Українська правда

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ