Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Цвілинюк вважає, що смітники нового зразка у центрі Львова відповідають європейським стандартам

Начальник управління економіки Львівської міської ради Ігор Цвілинюк.  Він вважає, що смітники нового зразка у центрі Львова відповідають європейським стандартам, але не зрвсім  виконують свого функціонального призначення. Про це він сказав в коментарі «Гал-info», відповідаючи на запитання, які переваги та недоліки мають мають смітники нового зразка, так звані сіті-лайти над звичайними зовнішними рекламними констукціями.
За словами Ігора Цвілинюка, смітники нового зразка добре виконують функції рекламоносія, в тому числі зберігаючи культурну, архітектурну спрадщину центру міста, але діставти сміття з них є не простим прооцесом саме, тому житлово-комунальні  господарства мають вирішити це питання. 
Як зазначає Ігор Цвілинюк, не потрібно зовнішню рекламу в якісь стандарти, оскільки стандар який прийнятний для центру міста, зовсім не підходить для магістралей, де ставляться рекламні конструкції великих розмірів.
Основна позиція міської ради – встановення рекламних щитів після видачі дозволу на встановлення – сказав він.
          50 рекламних сіті-лайтів було встановлено в центральній частині Львова перед Великодніми святами. Загалом таких смітників в центрі Львова планують  встановити 100. Сіті-лайти мають приблизно 80 сантиметрів висоти та 50 сантиметрів ширини, призначені вони для дрібного сміття. З ініціативою встановлення сіті-лайтів у Львові звернулась київська фірма „Green-media-west”, яка зобов’язалася вивозити сміття.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ