Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК просить штаби Тимошенко і Януковича не нагнітати ситуацію

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера закликає виборчі штаби кандидатів у президенти Віктора Януковича і Юлії Тимошенко не спекулювати на темі заміни членів дільничних виборчих комісій.Про це він сказав у ході інтернет-конференції на сайті "Обозреватель", – повідомило видання «Цензор.нет».

 

"Не варто нагнітати ситуацію штабам обох кандидатів", - сказав він.

 

При цьому він підкреслив, що інформація про заміну членів комісій тільки починає надходити в Центрвиборчком, який найближчим часом розбереться в ситуації і прийме необхідні рішення.

 

Крім цього, він зазначив, що з моменту оголошення 2 туру виборів президента ЦВК станом на суботу не приймав рішень про виключення зі складу окружних виборчих комісій їх членів через неявку на засідання цих комісій або порушення виборчого законодавства.

 

Також він зазначив, що мало місце прийняття 2 постанов, у яких було зафіксовано грубе порушення членами цих комісій законодавства, але достроково їх повноваження не припинялися.

 

За словами Магери, якщо кандидати в президенти не зацікавлені в тому, щоб потім виникали сумніви щодо легітимності їх обрання президентом, їм не варто спекулювати на цій темі.

 

Нагадаємо, що раніше донецька обласна організація Партії регіонів заявила про масову заміну членів дільничних виборчих комісій від Тимошенко в області.

 

Блок Юлії Тимошенко ж заявив про спроби представників Януковича підкупити членів виборчих комісій від Тимошенко в Луганській області

 

Цензор.нет

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ