Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК відмовила у реєстрації ініціативної групи на чолі з головою Кам’янко-Бузької районної ради Володимиром Марухняком щодо проведення всеукраїнського референдуму про обмеження депутатської недоторканності та зняття деяких повноважень представників влади

Центральна виборча Комісія відмовила у реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму про обмеження депутатської недоторканності та зняття деяких повноважень з президента, суддів, депутатів та голів місцевих рад та зміною у зв’язку із цим деяких положень Конституції України, який ініціювали 23 мешканці Кам’янки-Бузької на чолі з головою районної ради Володимиром  Марухняком — повідомляє офіційний сайт ЦВК. Таке рішення Комісія прийняла 10 лютого 2006 року.
Як повідомляє ЦКВ, збори громадян України для утворення ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою в Кам’янка-Бузькій відбулися 5 січня 2006 року. Згідно з протоколом, у зборах взяли участь 253 особи.
Як повідомляє ЦВК, причиною відмови у реєстрації ініціативної групи стала низка неточностей, допущених у документах, які були подані Комісії для реєстрації ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ